Ekseli Oy

Miten ProjectWare toimii?

Perustoiminnot

Aloittaaksesi sovelluksen luonnin, sinun tarvitsee tietää vain mikä taulukkolaskentaohjelmasi työkirjan väilehden nimi on ja miten olet nimennyt sarakkeiden otsikot.

Luo ProjectWaressa uusi sovellus, lisää sovellukseen luokka joka vastaa taulukkolaskentaohjelman välilehteä ja lopuksi lisää luokalle tarvitsemasi kentät.

1. Luo sovellus

2. Lisää luokka

3. Lisää kentät

Tuloksena on pieni sovellus, jolla voit ylläpitää ja jakaa kontaktejasi verkossa.

Yksittäisen lomakkeen lisäksi voit määritellä sovellukselle usempia lomakkeita, joiden tiedot ovat riippuvaisia toisistaan. Esim. voisit määritellä yrityksen, jonka kontakteja yllä lisäämäsi henkilöt ovat. Tälläisestä lomakkeiden joukosta syntyy ns. luokkakaavio, joka näyttää nimetyt lomakkeet, niiden tietokentät ja lomakkeiden suhteen toisiinsa.

Kehittyneet toiminnot

Voit lisäksi määritellä kentän oletusarvon tai missä muodossa esim. puhelinnumero tai sähköposti syötetään. Näin huolehdit, että jatkossa tieto on hyvin käytettävissä ja tietojen käsittely esim. tekoälyllä myöhemmin tuottaa mahdollisimman hyvän tuloksen.

Voit myös luoda lomakkeen ja sen kentät monikielisesti ja lomake voidaan täyttää halutulla kielellä käyttäjän kielivalinnan mukaan.

Käyttäjät voidaan luoda meidän pilviympäristöön tai voit kutsua halutessasi esim. Google, Linkedinin tai Azure käyttäjiä sovelluksesi käyttäjiksi haluamillasi oikeuksilla.

Tietojen lisäämisen ja ylläpidon lisäksi luonnollisesti voit hyödyntää tietoja järjestämällä, hakemalla, rajaamalla tai luomalla datasta esitysgrafiikkaa. Tällaisessa tilanteessa voit tarvita toteuttamiseen mukaan ohjelmistotuotannon ammattilaisia ja autamme mielellämme.