Ekseli Oy

Mikä on ProjectWare?

Luo omat ohjelmasi helposti!

Ekseli kehittää ja ylläpitää ns. no-code työkalua, jolla loppukäyttäjät pystyvät toteuttamaan pieniä, näppäriä sovelluksia itselleen tai tiimilleen.
Jos olet joskus käyttänyt taulukkolaskentasovellusta tietojen keräämiseen, järjestämiseen ja ylläpitoon omalla koneellasi, nyt voit tehdä sen verkossa. Ekselin tavoite on tehdä sovellusten rakentamisesta niin helppoa, että voit tehdä mobiilisovelluksen ilman rivinkään koodaamista.

Tietoturva

Tietosi ovat turvassa, vain sinä ja valtuuttamasi henkilöt pääsevät selaamaan tai ylläpitämään niitä.

Aloita urasi ohjelmistonkehittäjänä

Voit ansaita tekemälläsi ja markkinoimallasi sovelluksella. Olit sitten fiksu työtön nuori, pitkän työuran isossa kansainvälisessä yhtiössä tehnyt ammattilainen tai nuori oman alasi ekspertti, tarjoamme sinulle alustan, jossa voit testata ideaasi.

Miksi valita no-code?

Tutkimusten mukaan 2025 70% yritysten kehittämistä sovelluksista tehdään low-code tai no-code työkaluilla. Oma lähestystapamme poikkeaa valtavirrasta: tiedot tallentuvat tietopankkimuodossa, jota esim Wikipedian DBpedia käyttää. Näin tietojen jatkokäsittely on koneoppimisen tai tekoälyn sovelluksille mahdollisimman kätevää.

Uskomme että oman alansa ammattilaiset ovat parhaita määrittelemään ja ideoimaan sovelluksia käyttöönsä. Sen sijaan, että selität koodauksen ammattilaiselle tarpeitasi, voit toteuttaa rajatulla toiminnallisuudella toimivan sovelluksen. Me vastaamme, että sovellusalusta kehittyy ja tietosi ovat turvassa.